Een Professionele Website laten maken waar je trots op kunt zijn.

Een website laten maken bij Dímelo Design betekent dat je gegarandeerd een website hebt die aansluit bij jouw als ZZP-er, lokale ondernemer, vereniging of MKB-er.

Van eenvoudige website tot maatwerk applicaties, met onze jarenlange ervaring kunnen wij de ondersteuning bieden die jij zoekt.

Altijd een persoonlijke aanpak voor optimaal resultaat.

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak

Al onze websites zijn begonnen met een goed gesprek. We zijn bereikbaar en denken graag mee naar de toekomst toe. Wij begrijpen dat elke onderneming groeit en veranderd, en ook jouw website moet meebewegen.

Wij gaan altijd voor een gebruiksvriendelijk eindresultaat

Voor de ondernemer en de bezoeker maken we de website makkelijk in gebruik. Met een goede vindbaarheid en duidelijke navigatie. Uiteraard voor zowel mobiel als desktop gebruik, en in de huisstijl van jouw onderneming.

Jouw verhaal duidelijk vertaald in een website

Elke onderneming heeft een eigen verhaal. In welke punten blink jij uit? Dát laten we terugkomen in jouw website. Zo past de website bij jou en je onderneming, en is het herkenbaar voor je bezoekers.

Neem contact op om de mogelijkheden samen te bespreken

Wij kiezen voor een Persoonlijke aanpak

Al onze websites zijn begonnen met een goed gesprek.
Wij brengen jouw verhaal in kaart, en maken hier een gebruiksvriendelijke en mooie website van. Wij begrijpen dat elke onderneming groeit en veranderd, en ook jouw website moet meebewegen. Daarom houden we contact, zijn we bereikbaar en denken we mee naar de toekomst toe.

Altijd een gebruiksvriendelijk eindresultaat

Voor de ondernemer en de bezoeker maken we de website makkelijk in gebruik. Met een goede vindbaarheid en duidelijke navigatie. Uiteraard voor zowel mobiel als desktop gebruik, en in de huisstijl van jouw onderneming of vereniging.

Ook na de oplevering staan wij voor jou klaar!

Ook wanneer jouw webshop draait en de eerste verkopen op de teller staan, staan wij altijd voor je klaar. Voor al jouw vraagstukken zijn wij er voor je om jouw website optimaal te laten presteren.

Onderhoud & Support

Hulp bij jouw vragen

Updates & Security