Een aantal inwoners van Kelpen-Oler heeft het initiatief genomen om te komen tot een dorpsraad voor Kelpen-Oler. De Dorpsraad is een aanspreekpunt voor zowel de burger als de gemeente. Het is een van de manieren om de bewoners te betrekken bij de voorbereiding en uitvoering van het beleid. Een website voor bewoners van Kelpen-Oler en omstreken. Een nieuwspagina om iedereen op de hoogte te houden van belangrijke veranderingen, een dorpsagenda om bewoners te betrekken bij lokale activiteiten en pagina’s voor diverse verenigingen omdat er voor iedereen wel iets te vinden is.

Betrokkenheid en saamhorigheid creëren

Elke dorpsraad loopt tegen vergelijkbare problemen aan, betrokkenheid en saamhorigheid creëren in een digitale wereld is lastig. Met ons dorpsraden pakket heeft een website meteen alle tools in huis om hierin te ondersteunen.

Een poll, om direct actie op te ondernemen, nieuwsberichten om actueel nieuws snel en makkelijk te verspreiden, en nog veel meer.

Share This Awesomeness

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Marli Damen

Wij helpen jou graag groeien! Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken waar wij een handje kunnen helpen!