Het logo en de huisstijl vormen de visuele kenmerken van jouw bedrijf.

Een goed ontworpen huisstijl geeft de juiste boodschap af aan het publiek en zorgt voor herkenbaarheid in je zaak, op social media, en je website. Om je te kunnen onderscheiden in de markt is een herkenbare huisstijl in deze tijd bijna onmisbaar.

Dímelo Design luistert graag naar jouw wensen en creëert op deze manier altijd een passende oplossing…

Wij maken van jouw idee een pakkend concept

Voor alle uitingen

Wij ontwerpen logo’s en huisstijlen die voor drukwerk, social media en webdesign geoptimaliseerd zijn. Wij weten dat voor elk gebruik weer andere voorwaarden, afmetingen en combinaties ideaal zijn.

Maak een goede eerste indruk

Een sterke huisstijl zorgt voor herkenning en vertrouwen bij jouw klanten. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe logo past bij jouw bedrijf en je persoonlijke stijl.

Nieuwe huisstijl of restyling?

Past jouw logo of concept niet meer bij deze tijd, of is je bedrijf gegroeid en sluit het ontwerp niet meer aan bij jouw onderneming? Dan kan een restyling van je huisstijl de beste oplossing zijn.

Neem contact op om de mogelijkheden samen te bespreken

Van concept tot realisatie

Wij maken logo’s die aanspreken, een verhaal in beeld brengen, en zorgen voor een betrouwbare uitstraling. Je logo komt overal terug, en wij zorgen ervoor dat je met trots aan iedereen laat zien wie je bent.