Projecten en initiatieven uit de “keuken” van Dímelo Design.

Naast het uitdagende werk voor onze klanten, steken wij ook veel tijd in specifieke oplossingen voor verschillende Branches of Sectoren. Voor sommige projecten werken wij samen met andere partijen om de juiste totaaloplossing te kunnen bieden.

L-Event – Tickets & Toegangsbeheer

  • Online Ticketverkoop voor elk type Evenement, Bijeenkomst of Concert.

L-Event Tickets & Toegangsbeheer is een e-ticketing systeem waar toegangsbewijzen voor evenementen verkocht kunnen worden. Daarnaast bieden wij ondersteuning voor evenementen bij de PR en hebben wij een team dat kan ondersteunen bij het toegangsbeheer op locatie.

Zorgeloos WordPress – Onderhoud & Support

  • Dedicated Onderhoud, Beveiliging en Updates voor WordPress Websites.

ZorgeloosWordPress is ons monitoringssysteem voor jouw WordPress website. Met dit systeem kunnen wij de “gezondheid” van jouw website 24 uur per dag monitoren, kunnen we direct ingrijpen bij incidenten, en zorgen wij ervoor dat de website altijd up-to-date is.

L-Resto – Horecawebsites

  • Een complete website met alle handige functionaliteiten voor een horecawebsite.

Bijna elke horecaondernemer heeft dezelfde wensen heeft qua functionaliteiten in een professionele website. Daarom hebben wij een compleet pakket samengesteld voor een website die wij eenvoudig in de juiste huisstijl kunnen zetten. All-In-One voor een vast bedrag per maand.