De bewoners van Altweerterheide kunnen via de Dorpsraad samen meedenken over onderwerpen als veiligheid, voorzieningenniveau, schone straat, contact met buurtbewoners en het woonplezier.

Een Dorpsraad bestaat uit inwoners die zich willen inzetten voor hun wijk en/of dorp.

Overzichtelijk en aantrekkelijk, één plek voor iedereen

De connectie vinden met je dorpsgenoten is voor elke dorpsraad een uitdaging. Met deze website hebben wij één centrale plek gecreëerd om al het nieuws samen te brengen, verenigingen een plek te bieden, en ruimte te bieden aan interactie. Er zijn veel mogelijkheden voor dorpsgenoten om zelf toevoegingen aan te bieden voor de website. Zo wordt de website van iedereen.

Eén dorpskalender om samen te vullen

Een goede kalender bevat voor ons meer dan enkel een datum en activiteit. Zo zit er in de kalender ook:

  • Standaard weergave als Maand.
  • Verdeeld over diverse categorieën.
  • Uitgebreide Zoekbalk.
  • Elke Organisator krijgt automatisch een “Eigen Pagina” met een overzicht van activiteiten.

De verenigingen in de spotlight

Voor veel dorpen zijn de verenigingen de kern van het dorp. Zij zijn een verbindende factor door het dorp heen. Door de krachten te bundelen bereik je makkelijk en snel heel veel mensen.

Dit is dan ook de reden dat we in de website van de Dorpsraad van Altweerterheide de ruimte gecreëerd hebben om alle verenigingen weer te geven met een eigen pagina.

Share This Awesomeness

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Marli Damen

Wij helpen jou graag groeien! Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken waar wij een handje kunnen helpen!