Goed onderhoud, gegarandeerd een goede performance.

Jij, als ondernemer, wil je graag bezig houden met dingen die je het liefste doet. Het updaten van de website en CRM, en de veiligheid monitoren zal daar waarschijnlijk niet bijhoren. Geen probleem, wij koppelen jouw website aan ons onderhouds-systeem. Zo kun jij je bezig houden met de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Door jouw website te koppelen aan ons onderhouds-systeem, is jouw website altijd up-to-date en optimaal beveiligd tegen ongewenst gebruik. Je ontvangt van ons o.a. een uitgebreide rapportage van alle software updates, belangrijke meldingen en waarschuwingen, maar ook de belangrijkste analytics rapportages verzameld in 1 handig overzicht.

Altijd, alles Up-To-Date!

Regelmatig worden er veiligheids-updates vrijgegeven voor WordPress, Themes en Plugins. Voor een optimale performance en bereikbaarheid van uw website is het cruciaal dat deze updates zo spoedig mogelijk worden doorgevoerd. Wij zorgen ervoor dat deze updates voorrang krijgen, om een goed werkende en veilige website te kunnen garanderen.

WordPress en de gekoppelde Plugins en Themes, brengen regelmatig grote updates uit, welke meestal bestaan uit een reeks nieuwe functionaliteiten, bugfixes, en optimalisaties. Om er zeker van te zijn dat er geen problemen optreden bij het upgraden, zorgen wij er voor dat alles eerst uitvoerig getest wordt. Na de upgrade zorgen wij voor een visuele inspectie om te verifiëren dat de upgrade succesvol is geweest.

Er wordt periodiek een Back-up gemaakt van uw website, en bijbehorende database. Deze worden dan automatisch opgeslagen in de Cloud van Dimelo Design. Bij eventuele problemen is er altijd een weg terug naar de laatst werkende versie van uw website.

Wij zorgen ervoor dat uw website altijd optimaal kan communiceren met Google Analytics. Zo blijft u ten alle tijden goed vindbaar. Wij sturen u periodiek een overzicht met de belangrijkste meetgegevens.

Wij houden in de gaten of uw website online is (en blijft). Bij eventuele problemen, zoals aanvallen van buitenaf, of slecht functionerende plugins, kunnen wij meteen ingrijpen.

Geef spamreacties geen kans! Hackers en Spam-robots maken veelvuldig gebruik van reactiemogelijkheden binnen WordPress, om op die manier schadelijke code te “injecteren”. Wij monitoren alle reacties die binnenkomen via uw WordPress website, en filteren de binnenkomende berichten.

Wij koppelen en optimaliseren uw website met Webmaster Tools. Voor een optimale vindbaarheid van uw website.

Na een update van WordPress, of één van de Plugins of Themes, scannen wij uw website om de laadtijd te bepalen. Waar nodig zorgen wij voor een optimalisatie van de laadtijden.