Website & Webshop, van ontwerp tot realisatie.

Een goede website is in deze tijd, voor bijna elk bedrijf of onderneming, praktisch onmisbaar. In de huidige economie is het noodzaak om altijd en overal bereikbaar te zijn. Op elk gewenst moment moet de juiste informatie gemakkelijk beschikbaar zijn voor de consument.

Wij vinden het belangrijk om samen te kijken naar jouw wensen, maar ook naar trends en gebruiksgemak voor de bezoeker. Een goede balans tussen beeldmateriaal, kleuren, stijl en tekst is daarbij erg belangrijk.

Altijd op maat, voor elk doel.

Voor elke nieuwe website zijn er andere wensen en doelen. Een website voor een buurtvereniging vraagt natuurlijk een andere opzet dan een webshop voor koffie en thee. De buurtvereniging heeft meer aan een ledenbeheer-systeem, en een webshopeigenaar zoekt natuurlijk naar online winkel- en betaalmogelijkheden. Aan de hand van een inventarisatie zullen we samen de doelstellingen voor de nieuwe website bepalen.

Een website die geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik, krijgt sinds 2016 voorrang in de zoekresultaten.

WordPress

We Love WordPress!

Bij Dímelo Design bouwen wij het overgrote deel van de websites op basis van WordPress. WordPress is al enkele jaren het meest gebruikte Content-ManagementSysteem (CMS) voor websites.

Momenteel maakt ruim 58% van alle Nederlandse websites gebruik van WordPress. WordPress is volledig Open Source, wat betekent dat het door iedereen aangepast en uitgebreid kan worden. Een groot voordeel hiervan is dat de ontwikkeling niet bij één partij ligt, en is daarom voortdurend in ontwikkeling.

Elke website is natuurlijk maatwerk.

Dímelo Design maakt functionele websites die passen binnen de huisstijl. De website is immers een soort digitaal visitekaartje van je bedrijf.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.