De huisstijl? Dat is het gezicht van een onderneming.

Het logo en de huisstijl vormen de visuele kenmerken van jouw bedrijf. Een goed ontworpen huisstijl geeft de juiste boodschap af aan het publiek en zorgt voor herkenbaarheid in jouw omgeving. Het creëert vertrouwen in je bedrijf en de daarbij behorende producten of diensten.

Om je te kunnen onderscheiden van concurrenten is een goede huisstijl in deze tijd bijna onmisbaar. Voorafgaand aan een huisstijl-ontwerp wordt eerst een logo ontworpen. Waarna we verder aan de slag gaan met de rest van de huisstijl, zoals visitekaartjes en briefpapier. In de huisstijl wordt vastgelegd hoe de toekomstige communicatie eruit komt te zien. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte kleuren en de lettertypes.

Branding

Dímelo Design is ervaren in het lanceren van een nieuwe huisstijl voor ondernemingen. Wij begeleiden jou, van concept tot realisatie, bij het implementeren van een (nieuwe) huisstijl. Of het gaat om het vormgeven van een nieuw concept of het restylen van een bestaande onderneming. Wij gaan graag elke uitdaging samen met u aan!

Dímelo Design luistert graag naar jouw wensen en creëert op deze manier altijd een passende oplossing…

Het maken van een Logo & Huisstijl doen we samen!

Door middel van een goed gesprek gaan we samen een inventarisatie maken van alle wensen en gaan we kijken welk imago bij jou en het bedrijf past. Door alles vooraf goed in kaart te brengen voorkomen we teleurstellingen achteraf.

Naar aanleiding van de inventarisatie wordt een begin gemaakt aan het logo-ontwerp, de belangrijkste basis voor de rest van de huisstijl. Pas wanneer het logo voldoet aan de gewenste identiteit, gaan we naar de volgende stap. Dan gaan we het logo doorvoeren in de rest van alle gewenste communicatiemiddelen.

Nú nog laten drukken.

Wanneer de huisstijl-ontwikkeling is afgerond, is de volgende stap het drukken van de benodigde materialen. Denk hierbij aan brief- en factuurpapier, maar ook de visitekaartjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij zorgen er voor dat jouw huisstijl optimaal tot zijn recht zal komen met de juiste materiaalkeuze.