E-mail Marketing, nieuwsbrieven die zorgen voor resultaat!

Al ontelbare onderzoeken hebben uitgewezen dat van alle media, E-mail marketing & Nieuwsbrieven het meeste resultaat (conversie) oplevert. Je bereikt immers de klanten die al hebben aangegeven interesse te hebben in je bedrijf, en hierdoor dus ook je doelgroep. Daarnaast kan de ontvanger zelf bepalen wanneer ze jouw boodschap lezen.

De mogelijkheden van nieuwsbrieven zijn enorm uitgebreid. Je kunt informatieve campagnes en updates verzenden, maar ook speciale aanbiedingen delen met jouw doelgroep. E-mail Marketing & Nieuwsbrieven, bij uitstek een conversieverhogende tool waarmee je een band kunt opbouwen met je lezers.

Een eigen platform, met analytics-tool.

Om de nieuwsbrieven en e-mailcampagnes te verzenden maken wij gebruik van een ESP, een E-mail Service Provider. Deze software bevat een groot aantal functionaliteiten die een standaard e-mailprogramma niet kan bieden. Na elke verzonden campagne krijg je toegang tot de statistieken. Zo kun je precies monitoren hoeveel actieve lezers er zijn, maar ook of de website bezocht wordt naar aanleiding van de campagne.

Full-Service ondersteuning.

Dímelo Design helpt je met het opzetten van een goede e-mail, met een mooi design en voldoende call-to-actions. Daarnaast sturen we je een rapportage van de behaalde resultaten. U kiest zelf wat we u uit handen nemen, en wat u zelf wilt doen. Dímelo Design biedt je de mogelijkheid om in abonnementsvorm, of per losse campagne af te rekenen.

Om de e-mailadressen te mogen gebruiken voor marketing doeleinden, zijn er een aantal spelregels opgemaakt.